Karaçoban'dan 2 Kuruma Ziyaret

Karaçoban'dan 2 kurumlara ziyaret

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Vergi Dairesi Müdürlüğüne Atanan Kazım Yıldız'ı, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Gıyasettin Yoca'yı ve Tapu Sicil müdürü Arif Taş'ı makamlarında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Karaçoban'ın ziyaretlerine belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Vergi Dairesi Müdürlüğüne Atanan Kazım Yıldız'ı, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Alaşehir İlçe Halk Kütüphanesine yeni ataması yapılan İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Gıyasettin Yoca'ya hayırlı uğurlu olsun ve İlçe Tapu Sicil Müdürü Arif Taş'a da nezaket ziyaretlerinde bulundu. Karaçoban'ın ziyaretlerine belediye meclis üyeleri; İclal Altınay, Hasan Alıcı ve Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu da eşlik etti. Başkan Karaçoban, yeni müdürlere görevlerinde başarılar da diledi.

Başkan Karaçoban, Halk Kütüphanesi'nin restorasyonu ile ilgili Yoca'ya bilgiler verdi. Karaçoban, restorasyonun, orjinal mimarisi korunarak, Selçuklu Mimarisi'nin 8 köşeli yonca motifleri ile işlendiğini ve kütüphanenin internet ağı ile donatıldığını aktardı. Kütüphane'de bulunan öğrencilerle de ilgilenen Karaçoban, öğrencilere başarılar diledi.