Türkmen Mahallesi İçme Suyuna Kavuştu

TÜRKMEN MAHALLESİ İÇME SUYUNA KAVUŞTU Türkmen mahallesinde içme suyu sevinci yaşanıyor. Alaşehir Belediyesi’nin başlattığı içme suyu sondaj çalışmasında 110 metrede 4 inçlik içme suyuna ulaşıldı. Haber mahallede büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

Geçtiğimiz Haziran ayında yer altı depremi sonrası içme suyuna % 70 oranında demir karıştığı için ‘içilemez’ raporu verilmesi sonrası içme suyu sıkıntısı yaşayan Türkmen mahallesinin bu sorunu yeni içme suyunun çıkarılmasıyla son buldu. Türkmen Mahallesi muhtarı Murat Atılgan’ın yaşanan sıkıntıyı bildirmesi sonrası mahallede sondaj çalışması başlatan Alaşehir Belediyesi, mahalle halkının yüzünü güldürdü. Çalışmalarda 110 metrede4 inççapında içilebilir suya ulaşıldı. Bu haber mahalle halkı tarafından sevinçle karşılandı.

KARAÇOBAN; MAHALLELİNİN ÇİLESİ BİTTİ

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Türkmen mahallesinde içilebilir su buldukları için büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Mahalle halkımız geçtiğimiz Haziran ayından bu yana sularına ‘içilemez’ raporu verildiği için büyük sıkıntı yaşıyordu. Mahalle muhtarımızın sıkıntıyı belediyemize bildirmesinden sonra başlattığımız sondaj çalışmasında mutlu sona ulaştık. Ekiplerimiz 110 metrede4 inççapında içilebilir suya ulaştı. Türkmen Mahallesi sakinlerinin sevinci bizim de sevincimiz oldu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.