Pop Orkestrası Alaşehirlileri Coşturdu

Pop Orkestrası Alaşehirlileri Coşturdu

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Pop Orkestrası, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Alaşehir Kapalı Spor Salonu’nda konser verdi. Pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren solist Efe Çıraklar, izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Pop Orkestrası’nın Alaşehir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği Türk Pop Müziği konserinde; solist Efe Çıraklar birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere muhteşem dakikalar yaşattı. ‘Gitme’, ‘İstanbul İstanbul Olalı’, ‘Pervane’, ‘Sardı Korkular’, ‘İspanyol Meyhanesi’, ‘Sessiz Gemi’, ‘Tutamıyorum Zamanı’ gibi şarkıların seslendirildiği gecede, Solist Efe Çıraklar ve Vokalist Seçil Didem Yukova popüler şarkıların dışında nostaljik şarkılara da yer vererek seyircilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Konserde, duygu dolu ve keyifli bir gece yaşandı.

Sazlı sözlü gecenin ardından kısa bir açıklama yapan Alaşehir belediye Kültür ve Sosyal işler Müdürü Erkan Boğa, “Bugün muhteşem bir gece geçirdik. Hem hüzünlendik hem de doyasıya eğlendik. Bizlere bu muhteşem geceyi yaşatan Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası ve Solist Efe Çıraklar ile Vokalist Seçil Didem Yukova’ya çok teşekkür ederiz” dedi ve çiçek takdim etti.