Belediye Karla Mücadeleye Geç Kalmadı

Alaşehir Belediyesi Doğal afet ve kriz önleme ekiplerine ulaşan bilgi doğrultusunda Azıtepe,Serin yayla,Bahadır,Karadağ ve Horzum keserler Mahallelerinde yağan kar derinliğinin yer yer 1 metre ve bir buçuk metrelerde oluşundan dolayı mahzuriyet yaşadıkları bilgisi nedeni ile kar temizleme ekipleri anında bilgilerine ulaştığı bölgelerde müdehalede geç kalmadı. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce kurulan Doğal afet ve kriz önleme ekipleri " Azıtepe Mahallemizde taşımalı eğitimden dönen 2 otobüsün mahsur kaldığı yönünde aldığı bilgi doğrultusunda ivedilikle olay mahaline intikal ederek kurtarma çalışmasını gerçekleştirdi, Yine sabah saatlerinde Horzumkeserler Mahallemizde yolların kapanması nedeni Cenaze olduğu ve yolların açılması yönündeki talebi üzerine zamanında yapılan müdahale ile Cenaze defnedildi. diğer bölgelerdeki ulaşımı sağlayan destek yollarında temizlik çalışmaları devam etmektedir"dedi.