Karaçoban, 5 Mahalleyi Daha Ziyaret Etti

KARAÇOBAN, 5 MAHALLEYİ DAHA ZİYARET ETTİ

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, mahalleleri ziyaret ederek, sorunlarına yerinde çözüm üretiyor. Karaçoban, Aralık ayı içerisinde; Evrenli, Şahyar, Soğutyurt, Azıtepe ve Kestanedersi mahallleerini ziyaret etti.mahalle muhtarlarından sorunları hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir yasası ile birlikte mahalleye dönüştürülen mahalleleri ziyaretlerini sürdüren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Aralık ayı içerisinde; Evrenli, Şahyar, Soğutyurt, Azıtepe ve Kestanedersi mahallelerini ziyaret ederek, mahallelerin sorunlarına çözüm üretiyor. Mahalle muhtarları ve sakinleri ile bir araya gelen Karaçoban, mahallelerin sorunlarını dinliyor, taleplerini muhataplarından alıyor.

KARAÇOBAN: YENİ MAHALLERİN 3 TEMEL SORUNU VAR

Uzun bir zamandan beri Cuma Namazlarını, ilgili birim müdürleri ile birlikte, Yeni Mahallelerde kılmaya özen gösteren ve namaz sonrasında da vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşlarla dertleşen Başkan Karaçoban, inceleme gezisinin ardından yaptığı değerlendirme de şunları söyledi;

"Gerçekleştirdiğim bu ziyaretler kapsamında mahallerin ortaya çıkan 3 temel sorunu; İÇME SUYU, ALT YAPI PROBLEMLERİ ve YOL'dur. Özellikle içme suyu gibi acil müdahale gerektiren konuları ivedilikle çözüyor, vatandaşlarımıza daha nezih, içimi keyif veren su kaynakları ile buluşturuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her köy ziyareti sonrasında bizimle dertleşememiş, sohbetimize katılamamış vatandaşlarımızın da ziyaretimizden haber olması için köy içerisindeki tüm evlere, mektup gönderip, yerleşim yerleri ile ilgili konuşulan konuları, dile getirdikleri beklentilerini, sorunlarını ve bizlerin bunlara karşı sunduğu/sunacağı çözümler hakkında kendilerini bilgilendirmeye çalışıyoruz."ifadelerini kullandı.

"BÜTÇE PROBLEMLERİNİ AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Kapanan 6 Belde Belediyenin yaklaşık 11 Milyon TL civarındaki borcu Alaşehir Belediyesi’nin üzerine kaldığını, ve her ay İller Bankası hak edişlerden kesildiğini de belirten Karaçoban, hizmet ve yatırım yaparken büyük sıkıntılar yaşadıklarını, her şeye rağmen, bu durumları ifade ederken amaçlarının sızlanmak olmadığı, ne pahasına olursa olsun, Alaşehirlilere hizmet etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.