Alaşehir 87 Mahallesiyle Komple Planlanacak

    Karaçoban: Alaşehir'i 87 mahallesiyle komple planlanacak.

 Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir'i 87 mahallesiyle bir bütün olarak planlayacaklarını söyledi. Planlama çalışmalarının ardından projelendirilen hizmet ve yatırımların sahaya planlı ve programlı bir şekilde uygulanacağını belirten Karaçoban, "Alaşehir'i MARKA KENTLER arasına sokacağız."dedi.

   Büyükşehir adımı ile birlikte, aynı hizmet aşkıyla Alaşehir’i bir marka haline getirmek için büyük adımlar atacaklarını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban. "Planlamanın Alaşehir’in birinci önceliği olduğu düşüncesinden hareketle işe planlamayla başlayacağız. Mesleki yeterliliğe sahip planlama/projelendirme ekibi - Tüm kesimlerin katkılarıyla (meslek temsilcileri, odalar, STK’lar) ortaya çıkacak planlama/projelendirme çalışmaları - Etkin görüş alma mekanizması. Toplumun çeşitli kesimlerinin görüşünü alarak, katılımcı planlamayı aşama aşama geliştireceğiz."dedi.

"ALAŞEHİR'İN BUGÜNÜ VE YARINLARI İÇİN PROJELER OLUŞTURACAĞIZ"

  Karaçoban, "Kültür-sanattan çevreye, spordan sağlık-sosyale, ulaşımdan altyapıya kadar tüm sektörlerde kentin bugünkü ve yarın ki ihtiyaçları doğrultusunda projeler yapacağız. Alaşehir’in gelişimini; kültürel mirasa saygı, gelecek nesillerin ihtiyaçları doğrultusunda, doğal ve kültürel çevreye uyum ilkeleri ile planlayacağız. Alaşehir’de plansız alan bırakmayacağız.

   Yeni imara açılan 2 yeni mahallemizde 3 boyutlu kent modelini oluşturarak, planlamalarımızı bu doğrultuda yapacağız. Büyükşehir Belediyemizle birlikte bölgenin en modern sebze-meyve halini planlayacağız. Yaşam alanlarımızı her türlü altyapı, üst yapı ve sosyal tesislerle donatacağız. Sahip olduğumuz doğal zenginliğimiz ve bizim için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç olan Alaşehir’in geleceği adına önemli bir eşiğe sahip, Jeotermal Kaynakları en doğru stratejilerle planlayıp, çevreye zarar vermeyecek şekilde gerekli teknik araştırmaları yaptırarak Alaşehirlilerin faydasına sunacağız."şeklinde konuştu.