Mahallelerde "DEĞİŞİM" Başladı

MAHALLELERDE DE "DEĞİŞİM" BAŞLADI

Alaşehir Belediyesi, kısıtlı imkanlarına rağmen Alaşehir ve yeni mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Aralık ayında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde ve yeni mahallerde hizmetlerini sürdürdü.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Aralık ayında da yoğun mesaisini sürdürdü. Şehir merkezinde ve yeni mahallelerde birçok yeni hizmetlere imza atıldı. 'BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR' sloganı ile çalışmalarını aralıksız devam eden Fen İşleri Müdürlüğünün geçen ay içerisinde gerçekleştirdiği bazı çalışmalar şöyle;

ARALIK AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN HİZMETLER...

Dağarlar mahallesinde 2700 metre. Uzunluğunda yolda genişletme ve yağmur suyu uzaklaştırma işleri yapıldı. Genişletilen yollar için dolgu malzemesi çekilerek iyileştirme işlemi yapıldı.

Dağarlar Camisinin avlusu (600 m2) ve bağlantı yolunda kilitli parke taşı döşemesi, çevresinde beton çit kaplama işi, bahçesinde beton oturma grupları montajı yapıldı.

Bahçeli mahallesi, iç kısım yollarında düzenleme iyileştirme ve silindir ile sıkıştırma işlemi yapıldı.

Kurtuluş mahallesi Özmen Sokak ve Zeytinli sokakta 380 m2 kaldırım betonu kaplaması işi yapıldı.

İstasyon mahallesi, Osmanlılar caddesi kaldırım betonlaması yapıldı. Türkoğlu sokakta da yol içi betonlama çalışmalarına başlandı.