2015 Yatırım ve Atılım Yılı Olacak

ERGÜN: 2015 YATIRIM VE ATILIM YILI OLACAK

Büyükşehir Belediyesi'nin yapılanma sürecini geride bıraktığını belirten Manisa Büyükşehir belediye başkanı Cengiz Ergün, 2015 yılının yatırım ve atılım yılı olacağını söyledi. Yeni yıl ile birlikte büyük yatırımların ve hizmetlerin startının verileceğini belirten Ergün, Alaşehir'in de yatırımlardan fazlasıyla nasipleneceğini belirtti.

Manisa’nın Büyükşehir olması ile birlikte sorumluluk alanına giren nüfus sayısının 330 binden 1 milyon 360’e yükseldiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, “Manisa 17 ilçesi, 870 mahallesiyle büyükşehir oldu. Tabi ki bütün 17 ilçemizde bu süre içerisinde hem büyükşehir’in yapılanması hem de yeni kurulan MASKİ adı altında bir Genel Müdürlüğün oluşumu, kadroların yerleşimi ile 17 ilçemizde ve büyük beldelerimizde yapılanma sürecini geride bıraktık. Artık Manisa Büyükşehir Belediyesi 17 ilçede de 2015 yılından itibaren yapacağı yatırımların çalışmalarına start verdi. Hem MASKİ noktasında hem de itfaiye ve mezarlıklar noktasında bundan sonraki süreçte Büyükşehir’in gücünü hep beraber sahaya yansıtacağımızdan hiçbirinizin şüphesi olmasın.”dedi.

"2015'DE BÜYÜK YATIRIMLARIN STARTINI VERECEĞİZ"

2015’in Manisa’da atılım yılı olacağının altını çizen Başkan Ergün, “Manisa’da geçtiğimiz 5 yıllık dönemde 57 mahalleye götürdüğümüz hizmetlerin çok daha fazlasını 17 ilçemizde ve 870’e varan mahallelerimizde hissedeceksiniz. O açıdan rabbim hepinize güç kuvvet versin. Alaşehir'de yaşayan hemşerilerimizin daha huzurlu yaşayabilmeleri için, kendilerini daha müreffeh hissedebilecekleri sosyal alanları, gençlik merkezlerini, ulaşım hizmetlerini ve diğer kanalizasyon su ve arıtma noktasındaki yatırımlarımızı öncelik sırasına göre ilçemize kazandıracağız. Allah bu güzel günleri ve birlikteliğimizi bozmasın diliyorum. Allah hepimize güç kuvvet versin.”şeklinde konuştu.