Asansör Bakım Protokolü İmzalandı

ASANSÖR BAKIM PROTOKOLÜ İMZALANDI

Alaşehir Belediyesi, TSE firması ile asansör bakım protokolü imzaladı. Protokolü, Belediye adına Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, TSE adına da TSE Ege Proje Koordinatörü Cihat Vural, imzaladı. Protokol gereği ilçe merkezinde bulunan asansörlerin yıllık bakımları TSE firmasınca yapılacak.

Alaşehir Belediyesi, ilçede bulunan asansörlerin yıllık kontrollerinin yapılması için TSE firması ile protokol imzaladı. Yapılan protokol buluşmasına TSE Ege Proje Koordinatörü Cihat Vural, TSE Manisa İl Temsilcisi İsmail Ünlü ile Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban katıldı. Protokolün imzalanmasından sonra Belediye Başkanı Karaçoban’a Dünya Standardını ilk getiren devlet adamı 2. Abdülhamit’in resminin bulunduğu şilt takdim edildi.