Belediye'den Öğrencilere Karne Hediyesi

Belediye'den öğrencilere karne hediyesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Alaşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı müzikli çocuk tiyatrosu Alaşehirli miniklere karne hediyesi oldu. Oyun büyük ilgi gördü. Seanslar ful çekti.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dire Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği, ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı müzikli çocuk tiyatrosu  Alaşehirli miniklere karne hediyesi oldu.  Vatandaşlar ve çok sayıda Çocuk tiyatroyu izledi.

Tiyatronun konusu ise kısaca şöyle “ Bremen Mızıkacıları, her biri sahibinin kötü muamelesine maruz kalmış çiftlik hayvanıdır. Her biri baskıya ve kötü muameleye boyun eğmeyen dürüst hayvanlardır ve her birinin bir yeteneği daha vardır, müziği çok sevmektedirler. Bir gün bu dört hayvanın yolları kesişir. Bremen kentine gidip ünlü bir müzik grubu olmaktır hayalleri, ama yolda, birilerinin daha zorda olduğunu görüp yardım etmek isterler”.

Oyunu ilgi ile izleyen minikler, oyuncuları sürekli alkışladılar. Oyun öğrencilerden tam not aldı. Sergilenen oyunun ardından bir açıklama yapan Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa, okulların tatil oluşunu fırsat bilerek öğrencilere karne hediyesi vermek istediklerini belirterek, "Alaşehirli öğrencilerle, ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı müzikli çocuk tiyatrosunu buluşturduk. Belediye başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban'ın desteği ile tiyatro ekibini ilçemize getirdik. Öğrencilerimize sürpriz yaparak, bir nevi karne hediyesi vermiş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."dedi.