BELEDİYE MECLİSİNİN 2015 YILI ŞUBAT AYINA (02.02.2015 Saat:17:15) AİT TOPLANTI GÜNDEM LİSTESİDİR

Yoklama Belediye Meclisinin 19.01.2015 tarihinde yapılan 1. Olağanüstü toplantısına ait meclis karar özetlerinin okunması, 1. İnsan Kaynakları Şefliğince hazırlanan “ALAŞEHİR BELEDİYESİ DİSİPLİN AMİRLERİ YÖNETMELİĞİ” Taslağının değerlendirilmesi, 2. Özel Kalem Müdürlüğünce hazırlanan “ Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünün görev ve çalışmalarına ilişkin yönetmelik taslaklarının değerlendirilmesi, 3. 6360 Sayılı kanun gereği mezarlık ve Defin ücretlerinin Büyükşehir belediyesine devrolunacağından dolayı 2015 yılı gelir tarifesinde tespit olunmadığı ancak henüz devirlerinin tamamlanmamış olması ile devir işlemleri tamamlanıncaya kadar MEZAR YERLERİ HAZIRLAMA, YIKAMA VE TAŞIMA İŞLEMLERİ ÜCRET TARİFESİ’ nin 2014 yılı için tespit olunan ücretlerin alınmasının devamına ait talebin değerlendirilmesi, 4. 2015 yılı 3 Nolu Gelir tarifesinin 2/a maddesi olan; Kapalı pazaryerinde tahsis olunan tezgahların tahsis bedellerinde, Merkez mahallelerdeki 18,00 TL, 6360 sayılı Kanun ile belde vasfını yitirmiş mahallelerdeki l0.00 TL’lik ücretlerin yüksek olduğu konusundaki oda başkanlıklarının talepleri doğrultusunda Pazaryeri İdari Amirliği tarafından yazılan yazının değerlendirilmesi, 5. Belediye İdaresinin 2014 Yılına ait FAALİYET RAPORU’NUN görüşülmesi ve oylanması (EKTE CD. halinde sunulmuştur.) 6. Belediye Meclisinin 08.0l.2015 tarih ve 1-13 sayılı kararı ile dava konusu olup üzerinde şerh bulunması nedeniyle hukuk görüşü alınması istenilen Çakırcaali Mahallesi 113 ada 136 parsel numarasında kayıtlı 23.034,00 m2 tarla vasıflı belediye taşınmazının satışı konusundaki HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖRÜŞÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ, 7. Belediye Meclisinin 08.0l.2015 tarih ve 1-21 sayılı kararı ile muhtarlıkça kiraya verilmiş olup tahliye kararları olduğu belirtilen ılgın mahallesi 136 ada 25 parsel numarasında kayıtlı 19.914 m2.alanlı tarla vasıflı belediye taşınmazının satışı konusundaki HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖRÜŞÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ, 8. İmar Plan Tadilat taleplerinin değerlendirilerek İmar Komisyonuna havalesi ile İmar komisyonu kararlarının değerlendirilmesine ait TARİH VE SAAT konusunda karara varılması, İlave gündem olmaması halinde GELECEK AY YAPILACAK toplantı gün ve saat tespitinin yapılması ve KAPANIŞ, İlave gündem maddesi olması halinde ilgili konu / konuların görüşülmesinin ardından, GELECEK AY YAPILACAK toplantı gün ve saat tespitinin yapılması ve KAPANIŞ.

27.01.2015 Gökhan KARAÇOBAN Belediye Başkanı