2014 'ün Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2014'ün değerlendirme toplantısı yapıldı

Alaşehir Belediyesi'nin 2014 yılı 'Birim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı' Salihli'nin Lidya Sardes Hotel'inde yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın başkanlığında yapılan toplantında 2014 yılı değerlendirildi ve 2015 yılı masaya yatırıldı. Başkan Karaçoban, müdürlerden brifing de aldı.

Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 2014 yılının değerlendirmesi ve 2015 yılı plan ve programı için birim müdürleriyle bir araya geldi. Salihli'nin Lidya Sardes Hotel'inde 'Birim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı'nda müdürler 2014 yılının değerlendirmesinin sunumunu Başkan Karaçoban'a yaptılar. 2015 yılının hedefleri, plan ve programları da masaya yatırıldı. Toplantıya; Belediye Meclis Üyeleri, Murat Biber, Hasan Alıcı, Bilgehan Noyan ve Adnan Tutar'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu, belediye Danışmanı Sami Çeltikoğlu ve tüm birim müdürleri katıldı.

Toplantının ardından bir konuşma yapan Başkan Karaçoban, insan odaklı hizmet anlayışlarının süreceğini söyledi. Bu konuda birim müdürlerinin dikkatli ve daha hassas olmalarını konusunda uyaran Karaçoban, hizmet ve yatırımların kalitesinin arttırılması noktasında da gerekenlerin yapılmasını istedi.