Tariş Yönetimi Sorumluluk Almalı

Karaçoban: TARİŞ YÖNETİMİ SORUMLULUK ALMALI

Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk'ün yeni seçilen oda delegeleri ve mahalle muhtarları için organize ettiği yemekli toplantıya katılan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Tariş yöneticilerine yüklendi. Karaçoban, üreticilere de sulama konusunda müjde de verdi.

KARAÇOBAN, TARİŞ YÖNETİCİLERİNE YÜKLENDİ

Yemeğin onur konuğu olan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da yaptığı konuşmada, Tariş yöneticilerine ağır eleştirilerde bulundu ve üreticilere müjdeler verdi. Karaçoban, "Belediye yönetimi olarak, her zaman üreticimizin yanındayız Sizlerin sorunları bizim sorunlarımız. Dertlerinizle dertleşiyor, sevinçlerinizle seviniyoruz. Biz tarım şehriyiz. Onun için sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ama bunun farkında olmayan Çiftçi kuruluşu yöneticileri var. Yıllardır Tariş'te yöneticilik yapanlar, sizler için ne yaptı? Ürün çeşitliliği için hangi projeleri ve çalışmaları yaptılar? Pazar payını artırdılar mı? Koskoca bir hiç. Ortada hiç bir şey yok. Sadece yaptıkları siyaset ve işçi giriş-çıkışları oldu. Biz, Tariş yönetiminden yeni pazarlar bulmalarını ve stok müessesesini kurmasını bekliyoruz."dedi.

"SULAMA POMPALARININ DEVRİNİ TAMAMLIYORUZ"

Sık sık konuşması alkışlarla kesilen Başkan Karaçoban, çiftçilere müjde de verdi. Sulama pompalarının Manisa Valiliği bünyesinde kurulan Plan ve Tasfiye Komisyonunca Büyükşehir'e devredildiğini belirten Karaçoban, "Bölgemizdeki sulama pompalarının devrini büyükşehirden talep ettik. Olumlu bulundu v ocak ayında pompaların devri tamamlanacak. Kısal bölgelerde sulanamayan araziler bu sayede sulanma imkânına kavuşacak. Ayrıca Büyükşehir bünyesinde kurulan Tarım ve Kırsal Kalkınma Daire başkanlığı nezdinde birçok çalışmaları ve projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu manda bizlere her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bunların yanında muhtarlarımızdan siyasi kaygıları bir kenara bırakarak, birlikte çalışmaya, hizmet almaya ve üretmeye bekliyoruz. Muhtarlar toplum önderleri ve sorumlu kişilerdir. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Birlik olun, diri olun. Daha güzel günlere hep birlikte. Hepinize teşekkür ediyor, Allah'a (c.c) emanet ediyorum."şeklinde konuştu.