Alaşehir Kara Kış 'a Teslim Olmadı

Alaşehir Belediyesi Kara Kış’a teslim olmadı;

Alaşehir Belediyesi geçtiğimiz akşam başlayan kar ve yağmurda zarar gören bölgelere ekipleri ile birlikte müdahalede geç kalmadı. Osmaniye Mahallemizde ve Ulu derbent’in kör ez mevkiinde aşırı yağışlar nedeni ile toprak kayması sonucunda yol trafiğe kapandı bilgisine ulaşan doğal afet kriz masası yolun trafiğe açılması için yol bakım ekiplerini araç ve gereçleri ile yönlendirerek yolun kullanıma açılmasını sağladı. Aynı zamanda İlçe merkez Sevgi yolu ve Belediye Başkanlık konutu Barışmanço parkı alanında aşırı kar yağışından dolayı akşam saat 22 sularında önce dalları kırılan sonrada devrilen çam ağacı yolu kapadı bunun üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince de ağacın budanması yapılarak yolu kullanıma açtı.