Dağarlar Mahallemizdeki Yol İyileştirme Çalışmaları

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Dağarlar Mahallemizde yol iyileştirme çalışmaları ve Mahalle Camii bahçesinde kilit parke döşeme işlemleri yapıldı.

Alaşehir Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban“Alaşehir Belediyesi yeni yasa ile 31 MART sabahı ile birlikte Büyükşehir olan, İlimizin bir İlçesi olarak 15 merkez Mahalleden 66 köy 6 Beldesi ile 87 Mahalleli bir İlçe haline geldi. Gezip gördüğümüz yeni mahallelerimizin ne kadar hizmete aç olması sebebi ile Dağarlar dada yol kullanıma açık olan yolların bozukluğundan dolayı yol genişletme, yol iyileştirme ve Dağarlar Camii'nin bahçesine kilitli parke taşı döşenmesi, Camii çevresinin beton çit ile çevrilmesi oturma grubu montajı yapılması işleri gerçekleştirildi” dedi.