Kozluca Mahalle Camii'nin Temeli Atıldı

Kozluca Mahalle Camiinin Temeli atıldı

Alaşehir'in Kozluca mahallesinin mevcut cami toprak seviyesinde ve rutubet aldığı, ayrıca inşaat açısından sağlıklı olmadığı için, yanındaki arsa üzerinde 11x13 metrekarelik bir alana yapılacak olan yeni caminin temel atma töreni dua ile yapıldı. Törene Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da katıldı.

Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, daire amirleri, çevre mahalle din görevlileri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri ve Kozluca halkının katıldığı programla, Kozluca Camisinin temeli dualar eşliğinde atıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit yaptığı konuşmada, "Caminin toplanan yer anlamına geldiğini, burada herkesimden insanın Allah'a ibadet etmek ve dinini öğrenmek için toplandığını, camilerin ibadet mekanları ve yeryüzünde Kabemizin şubeleri olarak görev icra ettiğini" ifade etti.

Yapılan duanın ardından hep birlikte butona basılarak temele ilk harç gönderildi. Törene katılan vatandaşlara aşure ikram edildi. Cami inşaatının 2015 yılı Ramazan ayı öncesinde tamamlanması hedefleniyor.