Özel Sarıkız Hastanesi

Özel Sarıkız Hastanesi 7 katlı ve 100 yataklı olacak

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, temeli atılan Özel Sarıkız Hastanesi hakkında bilgiler verdi. Hastanenin Alaşehir'e yapılmasında özel girişim ve büyük çabalarının olduğunu belirten Karaçoban, 2 dönüm arazi üzerine yapımına başlanılan hastanenin 100 yataklı olacağını söyledi.

Alaşehir’de Gediz Global A.Ş tarafından yapımına başlanılan Özel Sarıkız Hastanesi hakkında bilgiler veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, hastanenin Alaşehir'e yapılmasında özel girişim ve büyük çabalarının olduğunu söyledi. 2 dönüm arazi üzerine yapımına başlanılan hastanenin 100 yataklı ve 7 kattan oluşacağını da belirten Karaçoban, "Alaşehir'e yatırım yapan herkese destek olmaya çalışıyoruz. Bu manada ilçemize bu özel hizmeti verecek olan Gediz Global A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nail Sarıoğlu'na tekrar teşekkür ediyorum."dedi.

KARAÇOBAN: HASTANE'DE 350 KİŞİ ÇALIŞACAK

Özel Sarıkız Hastanesi'nin faaliyete geçmesiyle birlikte hastanede 350 kişinin çalışacağını da ifade eden Karaçoban, " Alaşehir’de özel bir hastane açılmasının hayallerini kuruyorduk. Seçimler öncesinde hayata geçirmeyi planlıyorduk. Ama bazı aksilikler engel oldu. Bugün küçük bir hayalimin gerçek olduğunu söyleyebilirim. Bizler Alaşehir’in ihtiyaçlarını karşılama, Alaşehir’i geleceğe hazırlama ve marka şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek amacıyla gece gündüz çalışıyoruz. Bu hastanenin en kısa zamanda hayata geçmesi adına Alaşehir Belediyesi olarak takipçisi olacağız. Daha önce hastalarımız Salihli’ye özel hastanelere taşınıyordu. Artık bu sorun ortadan kalkacak.”şeklinde konuştu.