Belediye Çalışıyor, Yeni Mahalleler de Değişiyor

BELEDİYE ÇALIŞIYOR, YENİ MAHALLELER DE DEĞİŞİYOR

Alaşehir Belediyesi, kısıtlı imkânlarına rağmen Alaşehir ve yeni mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Kasım ayında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde ve yeni mahallerde hizmetlerini sürdürdü. Bu ay ağırlık yeni mahalleler verildi.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kasım ayında da yoğun mesaisini sürdürdü. Şehir merkezinde ve yeni mahallelerde birçok yeni hizmetlere imza atıldı. 'BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR' sloganı ile çalışmalarını aralıksız devam eden Fen işleri Müdürlüğünün geçen ay içerisinde gerçekleştirdiği bazı çalışmalar şöyle;

YENİ MAHALLELERDE YAPILAN ÇALIŞMALAR: Fen İşleri Müdürlüğüekipleri, Dağhacıyusuf, Erenköy, Karadağ ve Horzumembelli mahallelerinde ve Kızıldağ mevkisinde yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Killik, Delemenler ve Caberburhan mahallelerinde ise rokmks çalışması yapıldı. Belenyaka mahallesine 60 metre taş duvar ve 70 metre de bordür döşeme hizmeti verildi. Kozluca'da 7 ayrı noktaya büz döşendi. Muhtarlığın ve mahalle camisinin bahçe düzenlemeleri tamamlandı. Sarıpınar'da da 28 ayrı bölgeye 70 adet büz döşemesi yapıldı. Üzümlü mahallesinin sağlık ocağı, kuran kursu ve muhtarlığın bahçelerine 130 metre bordür döşendi, 200 metre kare de kilit parke döşeme hizmeti sunuldu.

Şehir merkezindeki tutin çalışmalarını da aksatmadan sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehit Süleyman Avşar caddesinde de 830 metre kare kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi. Caddenin kaldırımlarına da 1910 metre kare beton atımı yapıldı.