Karaçoban'dan Kılıç'a Nezaket Ziyareti

Karaçoban'dan Kılıç'a nezaket ziyareti

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Başkent Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Karaçoban, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a da nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Taziye ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Turgutlu Belediye Başkanı Av. Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Yavaş ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte Anayasa Mahkemesi başkanı Haşim Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Nezaket niteliği taşıyan ziyaret samimi ortamda geçti. Ziyarette ayrıca Manisa Büyükşehir ve Alaşehir Belediye Meclis üyesi Ali Uçak da yer aldı.