Hizmet Protokolü İmzalandı

 HİZMET PROTOKOLÜ İMZALANDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Alaşehir Belediyesi arasında, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin görev, yetki ve sorumluluk alanlarını belirleyen protokol, Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda imzalandı. Protokolü; belediyeler adına Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban imzaladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu, Salihli, Sarıgöl, Alaşehir, Kula ve Selendi belediye başkanlarıyla Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin görev, yetki ve sorumluluk alanlarını belirleyen protokol imzaladı. Protokolün diğer ilçelere de örnek teşkil etmesini temenni eden Başkan Ergün, “Hazırlanan her türlü projenin, vatandaşlarımızın yararına olacak hizmetlerin her zaman destekçisi olacağız.”dedi.

ERGÜN'DEN BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR

Protokolün Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve ilçe belediyelerine hayırlar getirmesini dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçedeki hizmetlerinin yol ve yeşil alanlar noktasında devir ve tasfiyesiyle ilgili ilçe belediyelerinden Büyükşehir Belediyesi’ne kalacak olan yeşil alanların ve ana arterlerin tespiti noktasında Milliyetçi Hareket Parti’li Salihli, Sarıgöl, Turgutlu, Alaşehir, Kula ve Selendi ilçelerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde bir protokol noktasına gelindi. Umut ediyorum ki, diğer 11 ilçemizle de daha önceki günlerde yaptığımız görüşmelerin tam bir mutabakatla imza aşamasına gelir. Burada değerli başkanlarımıza bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve mutabakat sağlanan noktalardaki anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

KARAÇOBAN: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e devir teslimde gösterdikleri özen ve Genel Sekreterimiz Halil Memiş’e yoğun mesaisine rağmen bu çalışmaların içerisinde olduğu için teşekkür ediyorum. Bu protokol Manisa ve Alaşehir’e hayırlı olsun. Daha öncede belirttiğimiz gibi hizmetin kim tarafından değil, kimin için yapıldığı önemlidir. Alaşehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğuna geçen noktalara Büyükşehir Belediyesi gerekli çalışmaları yapacaktır. Hayırlı olsun."dedi.