Alaşehir Belediyesinden Dağarlar 'a Yol

Alaşehir Belediyesinden Dağarlar 'a yol;

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Dağarlar Mahallemizde yıllardır hizmet almamış, Adeta mezra yaşamı yaşayan Asmalı Kavak Kıran, Kale, Kayalar ve Yanık Güney mevkileri gibi alanları ziyaret ederek, Mahallelilerimizin sorunlarını yerinde dinledi ve inceledi.

Dağarlar Mahalle Muhtarı “Süleyman Korkmazın 7 dönemdir Muhtar olduğunu ve kanayan yarası olan yol ve menfez gibi alanları gösteren ve acil olarak bil hassa menfez olan alanlarda afat gibi doğa olaylarında can ve mal kaybına uğradıklarını” söyledi.

Alaşehir Belediye Başkanı “Dr. Gökhan Karaçoban 30 Mart 2014 Seçimlerinden sonra merkezde 15 olan Mahalle sayımız 66 Köy 6 Kasaba ile Büyük Şehir yasası ile 87 mahalleli büyük bir ilçe konumuna geldik, Elbet teki yeni Mahallelerimizde daha evvel merkezdeki mahallelerimizde olduğu gibi yeni mahalle olan alanlarımız ada hizmet götürmek görevimiz arasında yer alacaktır. 12 yıldır Hizmette Dervim yaptık diye övüne övüne bitiremedikleri hizmet gayet ortada merak ediyorum bu övünenler acaba Dağarların Asmalı kavak Kıran, Kale, Kayalar ve Yanık Güney mevkilerine hiç mi yolları düşmedi? Şuana kadar yeni mahallemiz olan gittiğim her yerde aynı sorunlar,hangisini tutsak elimizde kaldı dedirtecek cinsten.Allah nasip kısmet ettiği müddetçe hizmetin siyaseti olmaz diyoruz.Biz Alaşehir Belediyesi olarak 21.11.2014 yılı Cuma günü itibarı ile Dağarlar mahallemizin saydığım mevkilerine dozer ile yol iyileştirme ve genişletme çalışmalarını başlattık ve yaklaşık 8 kilometrelik bir yol genişletme iyileştirme çalışması yapılacak dozer ile çalışmalarımızı tamamladıktan sonra bu yollarımızda malzeme serip ardından grayder ile malzeme serilecek ve düzgün birer yol olacaktır”dedi.