Büyükşehir Yasasını Bengütürk Tv'de İrdeledi

ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR.GÖKHAN KARAÇOBAN BÜYÜKŞEHİR YASASINI BENGÜ TÜRK TV DE İRDELEDİ

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “6360 sayılı Büyükşehir yasasının hizmetten ziyade fazla siyasi bir hareket olduğunu düşünenlerdenim. Mensubu bulunduğumuz iradeninde Büyükşehir yasası değil Büyük zehir yasası olarak adlandırılması çok doğrudur. İlçe Belediyelerin çalıştırılması isteniyorsa mali finansında sağlanmasıda şart. Avrupa yerel yönetimler ihlali sınırlarımız değişti,Bu yasa hazırlanırken en azından referandum yapılması gerekirdi çünkü 66 köy 6 beldeli Alaşehir’i 15 merkez Mahalle ile birleştiğinde 87 Mahalleli bir İlçe konumuna getirildi bu gerekçe ile hizmet aktarımında mali finans olarak da güçlendirilmesi gerekmektedir” dedi.