Zabıta Karakolu Hizmete Girdi

ZABITA KARAKOLU HİZMETE GİRDİ

  Büyükşehir Yasası sonrasında Alaşehir’in değişen ve gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için Yeni mahallede ki Hizmet Müdürlükleri binasına taşınan Zabıta Müdürlük Makamı ile aynı yerleşkenin bitişiğinde konuşlandırılan Zabıta Karakolu araç, gereç ve tüm personeliyle hizmete girdi.

  Alaşehir Belediyesi'nin Zabıta Karakolu, hizmete başladı. Büyükşehir yasası kapsamında hizmet verecek olan karakol, Yeni mahallede konuşlandırıldı. Zabıta Karakolu araç, gereç ve tüm personeliyle hizmete girdi.

MAHALLE MUHTARINDAN TEBRİK ZİYARETİ

  Bu vesileyle zabıta personelini ve amirlerini yerinde ziyaret eden Yeni Mahalle Muhtarı Ali Karabulut ile Azası İsa Saka: Başta bu kararı veren Belediye Başkanımız Sayın Dr. Gökhan Karaçoban olmak üzere bahse konu binanın yapımından itibaren emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek yeni kurulan müstakil zabıta karakolunun, civarında yaşayan tüm muhit sakinlerince de memnuniyetle karşılandığını vurgulayarak herkese başarılı çalışmalar dileyip; onların şahsında Zabıta Müdürü Erol Kacar’ı makamında tebrik ettiler.