Hizmet ve Yatırımlar Aralıksız Sürüyor

HİZMET VE YATIRIMLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR Alaşehir Belediyesi, kısıtlı imkânlarına rağmen Alaşehirlilere hizmet götürmeye devam ediyor. Ekim ayında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, şehir merkezinde ve yeni mahallerde hizmetlerini sürdürdü. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ekim ayında da yoğun mesaisini sürdürdü. Şehir merkezinde ve yeni mahallelerde birçok yeni hizmetlere imza atıldı. 'BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR' sloganı ile çalışmalarını aralıksız devam eden Fen işleri Müdürlüğünün geçen ay içerisinde gerçekleştirdiği bazı çalışmalar şöyle; ŞEHİR MERKEZİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR: Fatih ve Hacıbey Mahallelerinde GEDİZ EDAŞ'IN bozmuş olduğu yolların asfalt yama çalışmaları tamamlandı. Osman Akça İlköğretim Okulu etrafına 250,00 m² kaldırım betonlaması yapıldı. Pazaryerinde peynirci pazarcılarının üzeri tamamen kapatıldı ve yan taraftaki dükkânların ön kısmı 120,00 m² trapez saç ile kapatıldı. Şehir merkezinde vatandaşlardan gelen taleplerde göz önüne alınarak düzenli olarak rotmiks tamiratları gerçekleştirildi. Bülent Ecevit Meydanındaki refüjde bulunan kırılmış olan bloklar yeniden düzenlendi. Barış Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesinin imar yolu açıldı. YENİ MAHALELERDE YAPILAN ÇALIŞMALAR İSE: Akkeçili mahallesinde 8000,00 m2 çöplük alanı düzenlemesi yapıldı. Gülenyaka mahallesinde greyder ile 5 km yol düzenleme çalışmaları yapıldı. Bahadır mahallesinde 10 km yol düzenleme çalışması gerçekleştirildi. İsmailbey mahallesini gölet alanı düzenlendi. Çamlıbel mahallesinin afetten zarar gören yolların 10 km'lik kısmında düzenleme çalışması yapıldı. Kasaplı Mahallesine ise 600 m2 kilit parke döşendi. Uluderbent'in Körez mahallesinde greyder ile 2 km yol düzenleme çalışmaları yapıldı. Yeşilyurt mahallesinde de kanal temizliği ve çöplük alanı temizliği gerçekleştirildi.