Alaşehir Güzelleşiyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışıyor, Alaşehir güzelleşiyor

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ağustos ayında da başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Temiz ve yeşil bir çevre için yoğun mesai yapan çalışanlar, ilçe merkezinin yanı sıra çevre mahallelerde de çalışma ve düzenlemeler yaptı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay yapılan çalışmalar şunlar;

- Belediyemiz Büz Şantiyesinde üretilen Bank-Oturma grupları vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Sobran, Kavaklıdere, Turan Kent Emin İnşaat karşısına yerleştirildi.

- Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Eylül ayında bazı kavşaklarda yenileme çalışmaları yapıldı.

- Şehir içindeki kavşak ve refüjlerdeki yabancı otların temizliği yapıldı.

- Kent meydanında bitkilendirme çalışmaları yapıldı ve Meydandaki havuz önüne saksılı bitkiler yerleştirildi. - Belediyemiz ait serada kış mevsimine hazırlık amaçlı mevsimlik çiçeklerden çin karanfili, menekşe, çuha, süs lahanası, gazanya üretimi sürdürülüyor. - İlçemize bağlanan yeni mahallelerden Piyadeler, Belenyaka, Kozluca, Çeşneli, Şahyar mahallelerinde okul bahçelerindeki yabancı otlar temizlendi ve ağaç budamaları yapıldı.