Belediye E-Belediye Uygulamasına Geçiyor

Alaşehir Belediyesi E-Belediyecilik Uygulamasına Geçiyor…

Alaşehirli vatandaşlarımız artık birçok belediye hizmetine internet yoluyla ulaşma imkânı sağlayabilecek.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, gelişen teknolojik imkânlar sayesinde vatandaşlarımıza daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için “e-belediyecilik” sistemine geçeceklerini söyledi.

Karaçoban yaptığı açıklamada, teknoloji çağının getirdiği hizmet anlayışını belediye olarak uygulamaya koyacaklarını belirterek, “Alaşehir’imize en iyi hizmeti verebilme gayreti içerisindeyiz. Teknolojik imkânlar sayesinde vatandaşımız evinden, iş yerinden vergilerini kredi kartı ile online olarak ödeyebilecek, mükellef bilgilerini takip edebilecek" dedi.

7 GÜN 24 SAAT HİZMETTE OLACAK

Kasım ayına kadar faaliyete geçecek olan e-belediye uygulaması sayesinde 6360 sayılı yasa ile mahalleye dönüşen kent merkezine uzak mahallelerimizdeki vatandaşlarımız için de bu uygulama bir hayli kolaylık sağlayacak ve Alaşehir halkı teknoloji çağında internetten belediye işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecek. Bu kapsamda 7 gün 24 saat belediye işlemlerine ait her türlü bilgi sorgulanabilecek.