Belediye Zabıta Müdürlüğünden 7/24 Mesai

Belediye Zabıta Müdürlüğünden 7/24 mesai

Zabıta ekipleri halk sağlığını ilgilendiren tüm işyerlerini 7 gün 24 saat çalışarak denetim ve kontrolden geçiriyor.

Geçen ay zabıta ekiplerince yapılan şok baskın sonrası Yenice Mahallesi, Atatürk Bulvarında kayıtlı işyerindeki merdiven altı sucuk üretimi yapan işyeri sahibine kesinleşen 13.000 liralık para cezasının ardından başlatılan soruşturmanın sonuna yaklaşıldı.

KACAR: HALKIN SAĞLIĞINI TEHDİT EDEN İŞYERLERİNE ACINMAYACAK

Bununla ilgili bir açıklama yapan Alaşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Kacar, söz konusu işyerindeki ihbara konu olan 2 traktör etin yetkililer gözetiminde imhasının ardından suçta kullanılan tüm alet ve edevata el konulduğunu açıkladı. Kacar, ayrıca bahse konu iş yerinde ki faaliyetin men edilerek bundan sonra da halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren tüm işyerlerinde ki denetimlerin 7 gün 24 saat aralıksız devam ettirileceğini ifade etti.