3. Kültür Sanat Koordinasyon Toplantısı

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI’NIN 3. KÜLTÜR SANAT KOORDİNASYON TOPLANTISI ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLERİ ALAŞEHİR'DE

  Alaşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu'nun yanı sıra Manisa'nın diğer İlçe Kültür ve Sosyal İşler müdürlerini ağırladı. Birim müdürleri Karaçoban'ı da ziyaret etti.

 Büyükşehir Belediyesi organizatörlüğünde her ay bir ilçede gerçekleştirilen Kültür Sanat Koordinasyon Toplantısı’nın 3.’sü Alaşehir’de gerçekleştirildi. Alaşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu'nun başkanlık ettiği toplantıya Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile ilçe belediyelerin Kültür-Sanat İşleri Müdürleri katıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleri ile ortaklaşa yaptığı etkinlik ve festivaller hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Etkinlik duyurularını Kültür Sanat Etkinlikleri Bülteni şeklinde hazırlayarak halka ulaştırdıklarını hatırlatan Ustamehmetoğlu, sonbahara yakışır dolu dolu bir etkinlik hazırlığında olduklarını ifade etti. Koordinasyon toplantısının ardından, Birim müdürleri Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı da ziyaret etti. Alaşehir Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa, misafirlerine Alaşehir'i anlatarak, bazı işletmeleri, tarihi ve turistik mekanları gezdirdi. Birim müdürleri, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi ve Alaşehir belediye Meclis üyesi Ali Uçak'a ait yaş meyve ve sebze işletmesini, Sarıkız maden Suyu İşletmesini, St. Jean kilisesini ve Toptepe'yi gezdiler.