Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası

  Herkesin kaçıştığı bir anda canını ortaya koyup ateşe koşan Değerli İtfaiyeciler,

  İtfaiye Teşkilatımızın altyapısı, donanımı ve organizasyonu bizlere huzur ve güven vermektedir. Bu konuda emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İtfaiye teşkilatımızın her türlü afet ve tehlikeye karşı çalışmalarını destekliyor ve bununla övünüyorum.

 Gelişen teknolojiyi iyi kullanan, tecrübeli ve bilgili personeliyle sadece yangınlarda değil, tüm doğal afetlerde halkımızın can ve mal güvenliği için 7 gün 24 saat canla başla çalışan, İtfaiye Teşkilatımız cesaret ve onuruyla görev yapmaktadır.

 Sadece yangınlarda değil, sel baskınlarında, depremlerde, binumum doğal afetlerde ve yıkımlarda halkımızın imdadına yetişen siz itfaiyeciler, hayat kurtarmak için kendi canlarınızı tehlikeye atmakla, kutsal bir vazife üstlenmiş bulunuyorsunuz.

  Bu duygu ve düşüncelerle; İnsanlar ve her türlü canlıyı yangın ve tehlikelerden korumak için cansiperane görevlerini ifa eden cesur yürekli siz itfaiyecilerimizin, İtfaiyeciler Haftasını kutluyor; bu fedakârlıklarla dolu, görev uğruna canlarını kaybeden şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, halen hayatta olan ve görevi başında bulunan sizlere de gönülden teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sevgi ve selamlarımla.

Dr. Gökhan Karaçoban Belediye Başkanı