Karaçoban, Başkanları Ağırladı

KARAÇOBAN, BAŞKANLARI AĞIRLADI

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı Toptepe Sosyal Tesisleri'nde ağırladı. Başkanlar, belediye hizmetleri hakkında fikir teatisinde bulundu.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş birlikte Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı ziyaret etti. Başkan Karaçoban, başkanları Toptepe Sosyal Tesisleri'nde ağırladı. Başkanların belediye hizmetleri hakkında fikir alış verişinde bulundukları belirtildi. Başkanlar zirvesine Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Biber de katıldı.