Mahalle Muhtarlarının Talepleri Alındı

  MUHTARLAR DERLERİNİ ANLATIYOR;  ALAŞEHİR BELEDİYESİ ÇÖZÜM ARIYOR

  Alaşehir Belediyesi acil eylem programı kapsamında; Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştürülen muhtarlarla daraltılmış bölge toplantılarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere mahallesi eski belediye hizmet binasında 8 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere mahallesinde 8 mahalle muhtarı ile daraltılmış bölge toplantısı yaptı. Toplantıda Belediye Meclis üyeleri Ömer Karaaslan ve Cevdet Erim'in yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Muammer ibişoğlu ve Özel Kalem Müdürü Cemal Pınar ile icracı müdürler de hazır bulundu.

8 MAHALLE MUHTARININ TALEPLERİ ALINDI

  Toplantıya Mahalle muhtarlarından; Kavaklıdere Muhtarı Salih Taşlıyol, Horzumembelli Muhtarı İbrahim Ildız, Horzumkeserler Muhtarı Ali Seymen, Horzumalayaka Muhtarı Erol Adıgüzel, Kurudere Muhtarı Dursun Çelik, Horzumsazdere Muhtarı Hasan Korkmaz, Göbekli Muhtarı Süleyman Sandal ve Karadağ Muhtarı Raşit Aslan katıldı. Muhtarlardan şikâyet ve talepleri alındı.

  Toplantının ardından bir değerlendirme yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Yeni mahallelerde içme suyu, kanalizasyon, yol, köprü, menfez, cami ve muhtarlık binası gibi hizmetlerin öncelik kazandığını söyledi. Daraltılmış bölge muhtarların toplantılarının devam edeceğini de belirten Karaçoban, "Mevcut hizmetlerin son durumları kontrol edilirken, muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda, yeni yapılacak bu türden çalışmalar için de yatırım programı için fizibilite çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Birçok mahallemize hizmet ve yatırım götürüyoruz. Mahallelerimizin sıkıntılarını biliyor, gerekli çalışmalar için altyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Toplantımıza iştirak eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.