Yaz Futbol Okulunda 130 Öğrenci

YAZ FUTBOL OKULUNDA 130 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Alaşehir Belediyesi’nin Yaz Futbol Okulu’nda 6-13 yaş arası 130 öğrenci futbol eğitimi alıyor. Mehmet Şaylan, Fuat Noyan ve Sami Hızal tarafından çalıştırılan öğrenciler, futbolun inceliklerini öğreniyor.

Belediye Yaz Futbol Okulu, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fuat Noyan, Sami Hızal ve Mehmet Şaylan tarafından çalıştırılan 130 öğrenci hafta içi eğitim alıyor. Bu yıl 6 ila 13 yaş grubunun müracaatlarını alan okulda eğitimler Ağustos ayı ortalarına kadar devam edecek. Öğrenciler için ücretsiz servis sağlayan Futbol Okulu, eğitimi şehir stadında sürdürüyor.

YAZ FUTBOL OKULUNDA DONDURMA KEYFİ

Alaşehir Belediyesi’nin Yaz Futbol Okulu’nda öğrencilere tatlı sürpriz. Yaz Futbol Okulu’nun hocaları Sami Hızal ve Mehmet Saylan, idman sonrası minik futbolcu adaylarına dondurma ikramında bulundu. Hocalarının tatlı sürprizleriyle sevinen minikler ikram dolayısıyla hocalarına teşekkür ettiler. Hızal ve Şaylan, “İdman sonrası öğrencilerimize moral vermek için dondurma ikramında bulunduk. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu” dediler.