Belediye Mahallelerin Sorunlarını Çözüyor

  Belediye; mahallelerin sorunlarını çözüyor

  Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezinde ve yeni 72 mahalledeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu ay içerisinde birçok yerleşkede hizmet ve yatırımlarını sürdüren belediye ekipleri; şehir merkezinde bakım ve onarım, Çamlıbel mahallesinin yol açım çalışmasını ve Horzumsazdere mahallesinin su sıkıntısını çözdü.

  Yerel seçimlerin ardından tüzel kişiliklerini kaybeden 72 yeni mahallede fizibilite çalışmalarına hız veren Alaşehir Belediyesi, acil eylem planı kapsamında çalışmaların tamamlandığı yeni mahallelerin acil sorunlarına el attı. Birçok yerleşkede altyapı, yol ve içme suyu problemlerini çözen Belediye ekipleri; bu ay içerisinde de şehir merkezinde bakım ve onarım, Çamlıbel mahallesinin yol açım çalışmasını ve Horzumsazdere mahallesinin su sıkıntısını çözdü.

HORZUMSAZDERE MAHALLESİNE TANKERLERLE SU TAŞINIYOR

  Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezinde bakım ve onarım çalışmaları yaparken, Çamlıbel mahallesinin uzun yıllar çözülemeyen yol genişletme ve açılım çalışmalarını tamamladı. Su sıkıntısının hat safhada ulaşan Horzumsazdere mahallesine her gün, tankerlerle içme suyu temin ediliyor. Mahalleliye her gün 7 ton içme suyu ulaştırılıyor. Mahallenin diğer ihtiyaçları içinde haftada bir gün su depoları belediye ekiplerince dolduruluyor. Mahallede su arama çalışmaları ise sürüyor.