Karaçoban; Alaşehirliler İçin Çalışıyoruz

Karaçoban: Alaşehirliler için çalışıyoruz

  Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir tarafından sokak ve caddelerde altyapı ve asfaltlama çalışması yaparken diğer yanda da zeminleri yıpranan sokaklarda iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Özellikle Tedaş’ın elektrik nakil hatlarını yer altına aldığı ve altyapı sıkıntısı olmayan İstasyon ve Kurtuluş mahallelerinde iyileştirme çalışmalarına başlandığı da belirtildi.

  Alaşehir Belediyesi, cadde ve sokaklarda bir taraftan yenileme bir taraftan da tamirat çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ekipler, şehrin muhtelif sokaklarında asfalt yaması ve parke tamiratı çalışmalarına hız verdi. Benzeri çalışmalar ilçemizin ihtiyaç duyulan diğer bölümlerinde de devam edeceği açıklandı. Altyapı sıkıntısı olamayan fakat zamana bağlı meydana gelen aşınma ve yıpranmalarda bozulma yaşanan yol güzergâhlarında da iyileştirmelerin yapıldığı duyuruldu.

“ALAŞEHİR VE ALAŞEHİRLİLER İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehirliler için daha yapacak çok işlerinin olduğunu belirterek, hizmet yolculuklarına devam ettiklerini söyledi. Karaçoban; “Çalışmalarımız belli bir plan ve program dâhilinde devam ediyor. Alaşehir’in her köşesinde bir çalışma yapılıyor. Bu doğrultuda gece gündüz çalışıyoruz. Şehir merkezindeki çalışmaları aksatmadan birçok kasaba ve köye de hizmet ve yatırım götürmeyi amaçlıyoruz. Bu konuda da altyapı ve fizibilite çalışmalarımız sürüyor.”dedi.