Karaçoban, Alaşehir Protokolüne İftar Verdi

  Karaçoban, Alaşehir protokolüne iftar verdi

 Alaşehir protokolü, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın Kenan Evren Parkı’nda Ramazan'ın 20. gününde verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Karaçoban ve meclis üyeleri, davetlileri kapıda karşıladı.

  Alaşehir protokolü Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından organize edilen iftar yemeğinde buluştu. Kenan Evren Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğine Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Garnizon Komutanı Ulaştırma Albay Mehmet Tahtabiçen, Emniyet Müdürü İsmail Konuk gibi üst bürokratlar, Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit, belediye meclis üyeleri, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Ziraat Odası başkanı Necdet Türk gibi sivil toplum örgütü başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık yüz kişilik davetli katıldı. Başkan Karaçoban, davetlileri Meclis Üyeleri; Ali Uçak ve Av. Bilgehan Noyan ile birlikte karşıladı. İlahiler eşliğinde yenen İftar yemeği Müftü Mehmet Yiğit’in yemek duası ile son buldu. Karaçoban, yemeğin ardından misafirlerine teşekkür ederek, tek tek uğurladı.

KARAÇOBAN’DAN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

  İftar yemeğini değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, iftar davetine katılımın beklenen düzeyde olmasından dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Karaçoban, “Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ilçemizde görev yapan bürokrasi ve sivil toplum örgütlerinin başkan, müdür ve üyeleriyle birlikte iftar yapmayı, sorunlarımızı paylaşmayı ve sohbet etmeyi amaçladık. Amacımız beraber olmaktı. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.