Yeni Müdürlerle İlk Toplantı Yapıldı

  Başkan Karaçoban, yeni müdürlerle ilk toplantısını yaptı

 Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, belediyenin kurumsallaşma çalışmaları kapsamında birim müdürlüklerine yeni ataması yapılan 13 birim müdürüyle toplantı yaptı. Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Muammer ibişoğlu ve Belediye Jeotermal ve Zirai Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Sami Çeltikoğlu da hazır bulundu.

 Alaşehir Belediyesi, belediye hizmet ve yatırımlarında kurumsallaşma yönünde önemli bir adımı daha attı. Belediye bünyesinde faaliyet veren 13 birimin yeni müdürü ile bir koordinasyon toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, amaçlarının öz kaynakları yerinde kullanarak daha iyi hizmet vermek için yeni bir yapılanma gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Muammer ibişoğlu ve Belediye Jeotermal ve Zirai Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Sami Çeltikoğlu da hazır bulundu.

TOPLANTIYA 13 YENİ MÜDÜR KATILDI

  Alaşehir Belediyesi, Birimler Arası Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Muammer ibişoğlu ve Belediye Jeotermal ve Zirai Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Sami Çeltikoğlu'nun yanı sıra; Özel kalem Müdürü Cemal Pınar, Mali Hesap İşleri Müdürü Hasan Eraybat, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa, Fen İşleri Müdürü Mehmet Anıl Altıntaş, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Halil Koç, İmar İşleri Müdürü Cuma Vural, Zabıta Müdürü Erol Kacar, Park ve Bahçeler Müdürü Kadriye Özdoğan, Hukuk İşleri Müdürü Nur Surak Derelioğlu İnsan Kaynakları Şefi Serap Akbaş, Ruhsat ve Denetim Müdürü Halil Ozan Yıldız, Bilgi işlem Sorumlusu Levent Özkan ve Çevre Mühendisi Erdal Vatansever katıldı. Toplantıda belediyenin yeniden yapılanması doğrultusunda görüş ve düşünceler ile 2015 yılı hizmet ve yatırımlar değerlendirildi.

KARAÇOBAN: HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

  Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kurumsallaşma ve yeniden yapılanma çalışmaları için önemli adımlar attıklarını belirterek, “Belediye hizmetlerini geliştirmek ve hızlandırmak ve öz kaynakları yerinde kullanmak amacıyla yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Bu amaçla bir toplantı gerçekleştirerek, mevcut birim amirlerimizin görüş ve düşüncelerini alarak, 2015 yılında yapılacak olan hizmet ve yatırımların planlaması ve projelendirilmesini hedefliyoruz. Kısa bir süre içinde çalışmalarımızı tamamlayarak, hizmet ve yatırımlara başlamak istiyoruz.”dedi.

  Toplantı Başkan Karaçoban'ın kısa basın açıklamasının ardından, basına kapatılarak, devam etti.