Mahallelerde Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Mahallelerde asfaltlama çalışmaları sürüyor

Alaşehir Belediyesi, tüzel kişiliklerini kaybeden 72 yeni mahallede, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra ilçe merkezindeki mahallelerde de hizmet ve yatırımlarını aksatmadan sürdürüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Hacıbey ve Fatih mahallelerinde asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi, merkez mahallelerde ve büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüşen 72 yeni mahallede hizmet ve yatırımlarına devam ediyor. Yeni mahallelerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız veren Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu ay içerinde altyapı çalışmalarının bittiği, merkez Hacıbey mahallesinin 2. Bağarası sokak ile Fatih mahallesinin Atatürk caddesi arasında kalan ara sokakların asfaltlamasını tamamladı.