Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde Haziran Mesaisi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde Haziran mesaisi

Alaşehir Belediyesi, son yıllarda ilçeye kazandırdığı park ve bahçelerle dikkat çekti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu alandaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Haziran ayında yaptığı çalışmalarla ilçedeki yeşil alanların çoğalmasına katkı sağladı. Bazı bölgelerde ağaç, çiçek ve çalı bitkisi dikimi yapılırken bazı alanlara da çim ekimi yapıldı.

HAZİRAN AYINDA BİRÇOK BÖLGEDE YENİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Haziran ayı içinde yapılan çalışmalar şöyle;

İstasyon Caddesi orta refüj ve Sevgi Yolu’ndaki ağaç diplerine ve saksılara mevsimlik çiçek ve çalı bitkileri dikildi.

Selim Gürcan Parkı’na çim ekimi yapıldı.

Yeni hazırlanan vaziyet planında ilçedeki akaryakıt istasyonlarının giriş ve çıkışlarının plandaki gibi düzenlenmesi sağlanarak, planlanan alanlara çim ekimi ve bitki dikimleri yapıldı.

Kenan Evren Parkı için 15 adet barbekü alımı yapılarak montajları yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Bulvarı kaldırım ağaçlandırması sulama sistemi yapıldı ve aktif hale getirildi.

Yeni hastane girişi orta refüj ve Cadde Kafe karşısındaki orta refüj çalı bitkilerinin kartopu ithal ve alev çalılarının eksikleri tamamlandı.

Fırat ve Ilgın vb. yeni ağaç dikimi yapılan caddelerdeki ağaçların kafesleri tamamlandı.

Mevsim itibariyle yeşil alanlardaki bakım ve sulama işlemlerine ağırlık verildi.