Hemzemin Geçitteki Çalışmalar Tamamlandı

  Hemzemin geçitteki çalışmalar tamamlandı

 Alaşehir Belediyesi 1. Hemzemin geçitteki çalışmaları tamamlayarak, yolu trafiğe açtı. 1999 yılında yapılan altyapı çalışmalarının özelliğini yitirmesi üzerine; Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak, bölgenin tüm altyapısı yenilendi.

  Araç trafiğinin aksamasına neden olan 1. Hemzemin geçitte altyapı çalışmaları Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tamamlandı. Yol trafiğe açıldı. Çalışmalar kapsamında bölgede su gideri ve kanalizasyon sistemleri komple yenilendi. Üst düzet kaplaması kompozit malzemesi de değiştirildi.

KARAÇOBAN: VERDİĞİMİZ SIKINTIDAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUZ

  Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak, 1. Hemzemin geçişin tüm altyapısını yenileyerek, yolu trafiğe açtı. Çalışma sahasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, söz konusu çalışmalar kapsamında bölgede su gideri ve kanalizasyon sisteminin komple yenilendiğini söyledi. Karaçoban, çalışmaların iki kurumun koordineli çalışmasıyla tamamlandığını belirterek, "Sahada dayanıklı ve uzun ömürlü altyapı malzemesi kullanıldı. Bir aksilik olmazsa bölge uzun süre Alaşehirlilere hizmet verecektir. Çalışmalar kapsamında deforme olan üst düzey kaplaması kompozit malzemesi de değiştirilmiştir. Halkımıza verdiğimiz kısa süreli sıkıntıdan dolayı özür diliyoruz. "dedi.