Afetin Yaraları Sarıldı

Afetin yaraları sarıldı, mağduriyetler giderildi

Alaşehir Belediyesi, 9 Haziran 2014 tarihinde meydana gelen şiddetli yağmurun vatandaşlara ve çevreye verdiği zararları giderdi.

Alaşehir Belediyesi ilçede 9 Haziran 2014 Pazartesi günü akşam saatlerinde yağan şiddetli yağmur sonrası bazı ev ve sokaklarda meydana gelen zararları gideriyor. Şiddetli yağıştan sonra zarar gören bazı evlerin temizliği yapılırken sel sularıyla oluşan çamur ve toprak birikintileri de cadde ve sokaklardan temizlendi.

Alaşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler vatandaşların şikâyetleri doğrultusunda şiddetli yağmurdan evleri zarar gören vatandaşlara ulaşarak oluşan mağduriyetleri giderdi. Bazı cadde ve sokaklarda kanalizasyon ve rögarlarda meydana gelen tıkanma sonrası oluşan taşkın ve atıklar da cadde ve yollardan temizlenerek çevre temizliği sağlandı.