Alaşehir Belediyesi Kurumsallaşıyor

   Alaşehir Belediyesi kurumsallaşıyor

  Alaşehir Belediyesi, kurumsallaşma çalışmalarına hız verdi. Belediyede yeniden yapılanmaya son şeklini verecek olan Birimler Arası Koordinasyon Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın başkanlığında yapıldı.

  Alaşehir Belediyesi, belediye hizmetlerinde kurumsallaşma yönünde önemli bir adım attı. Belediye bünyesinde faaliyet veren 7 birimin amirleri ile bir koordinasyon toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, amaçlarının öz kaynakları yerinde kullanarak daha iyi hizmet vermek için yeni bir yapılanma çerçevesinde olduğunu söyledi.

  Alaşehir Belediyesi, Birimler Arası Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın başkanlığında yapılan toplantıya Hesap İşleri Müdürü Cemal Pınar, Yazı İşleri Müdürü Sevil Derici, Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Erkan Boğa, Çevre Koruma ve Kontrol müdürü Halil Koç, İmar İşleri Müdürü Cuma Vural, Fen İşleri Müdürü Muammer İbişoğlu ve Zabıta Amiri Hayri Tağ katıldı. Toplantıda belediyenin yeniden yapılanması doğrultusunda görüş ve düşünceler değerlendirildi.

KARAÇOBAN: HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

  Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, kurumsallaşma ve yeniden yapılanma çalışmaları için özel bir şirket ile anlaşma yaptıklarını, çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak yeni yapılanmanın netleşeceğini söyledi. Karaçoban, “Belediye hizmetlerini geliştirmek, hızlandırmak ve öz kaynakları yerinde kullanmak amacıyla yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Bu amaçla bir toplantı gerçekleştirerek mevcut birim amirlerimizin görüş ve düşüncelerini aldık. Kısa bir süre içinde çalışmalarımızı tamamlayarak yapılanmaya son şeklini vermeyi amaçlıyoruz” dedi.