Karaçoban, Kavaklıdere'de İncelemelerde Bulundu

Karaçoban, Kavaklıdere'de incelemelerde bulundu

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kavaklıdere mahallesini ziyaret ederek, çeşitli incelemelerde bulundu. Karaçoban, kum elek tesislerini, halı saha, mesire alanı, düğün salonu ve yüzme havuzunu gezerek yetkililerden bilgi aldı. Karaçoban'ın inceleme gezilerine; Belediye meclis üyeleri; Ömer Karaaslan, Hasan Alıcı ve Cafer Özkaya da eşlik etti.

Büyükşehir yasası kapsamında kapanan Kavaklıdere Belediyesi'nden Alaşehir belediyesine geçen bazı taşınmazlarda incelemelerde bulunan belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, yetkililerden bilgi aldı. Belediye meclis üyelerinden; Ömer Karaaslan, Hasan Alıcı ve Cafer Özkaya'nın da eşlik ettiği Karaçoban, kum elek tesisini, halı saha, mesire alanı, düğün salonu ve yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.