Mayıs Ayı Mesaisi Yoğun Geçti

  Park ve Bahçelerde Mayıs mesaisi yoğun geçti

  Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Mayıs ayını yoğun bir tempoda geçirdi. Ay boyunca şehir içersindeki tüm parklarda bakım ve onarımların yanında birçok yeni işlem ve uygulamaların yapılması da dikkat çekti. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, temiz ve yaşanabilir bir Alaşehir için merkez ve çevre (yeni) mahalleler olmak üzere ilçenin tamamında park ve bahçelere büyük önem verdiklerini söyledi.

KARAÇOBAN; MAYIS AYINDA YOĞUN ÇALIŞTIK

 Göreve geldikleri günden beri yeşil alanlara ve oyun guruplarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Karaçoban, “Mayıs ayı içerisinde de Park ve Bahçeler Müdürlüğü vasıtasıyla yoğun ve süratli çalışmalar gerçekleştirdik. Alparslan Türkeş Meydanı’nda mevsimlik çiçek dikimini gerçekleştirdik. Fatih mahallesi Kanal Kenarındaki Parkta aplikasyon projesini uygulamaya geçirdik. Parkımıza yürüyüş yolları ve spor aletleri kazandırdık. Parkımızdaki çok yıllık bitkilerde budama işlemleri yapıldı. Atatürk Bulvarı Kutlu Doğum Parkı karşısındaki küçük park alanındaki oyun guruplarımızı yeniledik. Park içindeki ağaçlarımızın budamalarını yaptık” dedi.

  Karaçoban’ın verdiği bilgilere göre park ve bahçelerde yapılan diğer çalışmalar şunlar; Yenimahalle Parkına oyun gurupları konuldu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki dikey bahçeye mevsimlik çiçekler dikildi. Kenan Evren Parkı’na barbekü yapılarak, çimlendirmesi tamamlandı. Hacıbey mahallesi Kavaklıdere yolu üzerindeki kaldırımlara akasya ağaçları dikildi. İstasyon mahallesi Tariş deposu karşısındaki parka spor aletleri monte edildi.