Karaçoban'a Tebrik Ziyaretleri

Alaşehir Protokolünden Karaçoban'a tebrik ziyareti

   Alaşehir protokolü, 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerden zaferle çıkan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı makamında ziyaret ederek, tebrik etti ve başarı dileklerini iletti. Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de Başkan Karaçoban'ı ziyaret ederek tebrik etti.

  Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Etil, İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Aydın ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Gebeş'ten oluşan Alaşehir Protokolü, Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Dr. Gökhan Karaçoban'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi. İlçede faaliyet gösteren10 oda ve derneklerin başkan ve yöneticilerinden oluşan heyette Başkan Karaçoban'ı ziyaret ederek, tebrik etti. Alaşehirlilerin ziyaretçi akını ise sürüyor.

KARAÇOBAN'DAN ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR

  Tüm ziyaretçileriyle tek tek ilgilenen ve ziyaretçilerine ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Karaçoban, “Biz Alaşehir'in hizmetkârlığını ikinci kez üstleniyoruz. Sizin ilginiz, sevginiz ve desteğiniz bize güç veriyor. Güler yüzlü belediyecilik anlayışımızla ileri belediyecilik projelerimizi bir bir birlikte hayata geçireceğiz. Tüm yönleriyle yepyeni bir Alaşehir inşa edeceğiz. Halkımızın hizmetkârı olmayı sürdüreceğiz. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran başta Alaşehir protokolü olmak üzere tüm Alaşehirlilere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.