Engelli Vatandaşlara Bir Hizmet Daha

Belediye'den Engelli vatandaşlara bir hizmet daha!

Alaşehir Belediyesi, engelli vatandaşlar için bir projeyi daha hayata geçirdi. Kent Meydanı'na engelli tuvaleti konuldu. Ayrıca bedensel engelli vatandaşların akülü araçlarını şarj etmeleri için 2 ayrı ünitede oluşturuldu. Engelli vatandaşlar bu çalışmalardan ziyadesiyle mutlu oldu.

Alaşehir tarihinin en önemli projelerinden biri olan Kent Meydanı'na bedensel engelli vatandaşların araçları için bir şarj ünitesi ve ihtiyaçlarını gidermeleri için de bir tuvalet konuldu. Görme engelliler için de izli yol montajı yapılmıştı. Şarj ünitesinin biri de Sevgi yolu üzerinde bulunan Ziraat bankası yanına monte edildi. Söz konusu çalışmalardan dolayı engelli vatandaşlar, Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a teşekkür ederek, çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler.