Prestij Yol Çalışma Projesi

4 ANA YOL GÜZERGAHI PRESTİJ YOL ÇALIŞMASI PROJESİ

Alaşehir Belediyesi, İstasyon mahallesinin Adnan Menderes bulvarını, Hacıbey mahallesinin Kavaklıdere caddesini (Eski Kavaklıdere yolu) Kurtuluş mahallesinden geçen çevre yolunu (Atatürk bulvarı) ve Çataltepe yolunu kapsayan yol güzergâhları yeniden revize edilmesi kapsamında sürdürülen çalışmaları da tamamlandı 4 ana bölgeyi kapsayan dev projenin 2. etap asfalt kaplama ve tretuvar yapım işi tamamlanarak, aşınma tabakası asfaltları da atıldı.

KARAÇOBAN: PROJE 5 MİLYON TL’YE MAL OLDU

Dev projenin maliyetinin 5 milyon TL olduğunu dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “İşin süresi 180 gündü. Projeyi bu yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyorduk. Çok şükür Rabbim utandırmadı. İhaleyi kazanan firma çalışmalarını ön görülen sürede tamamlaması sevindirici. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.