Kalan Kredi Borcumuz 13 Milyon 799 Bin TL

"KALAN KREDİ BORCUMUZ 13 MİLYON 799 BİN TL'DİR"

ALAŞEHİR Belediyesi'nin, 36 ayda gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarına 20 milyon 611 bin TL kredi kullanıldığını açıklayan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, söz konusu kredilerin meclis kararıyla özel ve kamu bankalarından temin edildiğini, bunun da 6 milyon 886 bin TL'lik kısmının geri ödendiğini belirtti. Kalan kredi borçlarının toplamda 13 milyon 799 bin TL olduğunu dile getiren Karaçoban, "Geriye kalan kredi borcunu da her ay düzenli olarak eşit taksitler halinde 547 bin 466 TL olarak ödüyoruz. Sürdürülebilir, planlı ve programlı borçlanma sayesinde Alaşehir'i köklü ve birikmiş sorunlarından arındırdık. İlçemizin 1986 yılından bu tarafa el değmemiş altyapı sorununu çözerek işe başladık. Bu kapsamda 60 bin metre altyapı hizmeti verdik. 100 bin metre sıcak asfalt atımı ve 45 park ve bahçede revizyon çalışmalarını hayata geçirdik. Laf değil, hizmet ürettik. Biz üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. Takdir kayıtsız şartsız Alaşehirlilerindir."şeklinde konuştu.