ARTIK ÇÖPLER GÖRÜNMEYECEK

Alaşehir Belediyesi, ilçeye şehir kimliği kazandırmak için bir proje daha imza attı.  Şehrin pilot bölgesi seçilen İstasyon mahallesinde 3 noktaya yeraltı çöp konteynırı yerleştirildi. Modern şehircilik için bir adım daha atılmış oldu. Alaşehir'e yeni bir kimlik kazandırmak için eni birçok projeyi hayata geçiren Alaşehir Belediyesi, pilot bölge seçilen İstasyon mahallesinde 3 noktaya yeraltına asansörlü çöp konteynırı yerleştirdi. Modern şehircilik için bir adım daha atılmış oldu. Alaşehir ve Alaşehirliler için daha yapacakları çok işler olduğunu belirten Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'e hizmet sevdamız daha bitmedi. Daha yapacak çok işimiz var. Hizmet bizden takdir Alaşehirlilerden."dedi.

"BELEDİYE ÇALIŞIYOR, ALAŞEHİR DEĞİŞİYOR"

ALAŞEHİR VE ALAŞEHİRLİLER İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR, HİZMET BİZDEN TAKDİR ALAŞEHİRLİLERDEN

[nggallery id=19]