Hizmet Bizden, Takdir Alaşehirlilerden

HİZMET BİZDEN, TAKDİR ALAŞEHİRLİLERDEN

• Hayata geçirilen yeni projelerle Alaşehir'e şehir kimliği kazandırdık. Şehirimizin tarihi simgelerinden olan SARIKIZ'ı unutmadık.

• Sosyal alanlar bir ilçenin olmazsa olmazıdır dedik ve Şelale Parkı Alaşehirlilere kazandırdık.

• Tarihe tanıklık eden kültürel miraslarımızı tekrar restore ederek, gelecek nesillerimizin hizmetine sunduk.

• İlçe tarihinin en büyük projesi olan Kent Meydanı Projesi'de tamamlandı. Şehre görsellik katan proje ile modern bir kent kimliği kazanmış oldu.

• İlçe genelindeki ana prestij yol ağları ile ilçeye giriş yollarının tamamı revizyon edildi.

• 34 ay içerisinde belediye imkanları ile toplam 56 Bin metre altyapı çalışması düzenlendi.

• İlçe genelinde ana prestij yol ağları ile  ilçeye giriş yollarının tamamı revizyon edildi.

• 34 ay içerisinde Belediye imkanları ile toplam 70 Bin metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.
ALÂ-ŞEHİR'de DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR....