Pasaj Esnafı Kahvaltıda Buluştu

  Çotaş İşhanı’nda faaliyet gösteren esnaflar arasında, dayanışmayı artırmak maksadıyla bir kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltının onur konuğu Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'dı.

  Çotaş İşhanı esnafı Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’nın da katıldığı bir kahvaltı programı düzenledi. Programı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, esnaflarla aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kahvaltı Programına ayrıca eski belediye başkanlarından Kadir Daş ve Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Korkusuz da katıldı.

ERBAĞ: BÖYLE ETKİNLİKLER DAYANIŞMAYI ARTIRIR

  Kahvaltı Programını düzenleyen esnaflar adına konuşan bayan kuaförü Önder Erbağ, "Bizler iş hanımızda esnaf arkadaşlarımızla çok iyi komşuluk ilişkilerine sahibiz. Bugünde esnaf arkadaşlarımızla hep birlikte kahvaltı yapmak için bir organizasyon düzenledik ve kahvaltı programına Sayın Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban, eski belediye başkanlarımızdan Kadir Daş ve Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Korkusuz’u davet ettik. Kendileri sağ olsunlar bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiler. Kendilerine tüm esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin esnaflar arasındaki dayanışmayı artıracağı gerçeğinden hareketle önümüzdeki günlerde benzer faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi

KARAÇOBAN: ESNAFIMIZLA AYNI SOFRADA BULUNMAKTAN MUTLULUK DUYDUM

  Kahvaltı Programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ise ”Esnaflarımızla aynı sofrada bulunmaktan mutluluk duydum. Bu tür etkinlikleri diğer esnaf arkadaşlarımızla da yapmak istiyoruz ama yoğunluktan fırsat bulamıyoruz. Bundan sonrada mümkün olduğunca bu tür etkinliklere katılmaya çalışacağız” dedi.